Pages Navigation Menu

EN BLOGG OM FINANS OG TRADING

Kl 10.08: Europa marginalt ned..

Kl 10.08: Europa marginalt ned..

..i forkant av statsgjeldauksjonene. For å rette opp noe jeg skrev i morgenrapporten, så er det ikke ECB direkte som kjøper obligasjoner i førstehåndsmarkedet (auksjonen), men EFSF som er stabilitetsfasiliteten som EU politikerne fundet opp for et par uker siden.

Hvis det er noen som er mørke til sinns og ønsker å bli skikkelig bearish, så kan de lese denne artikkelen om hva som skjer hvis Italia går konkurs…

Jeg finner desverre ingen spennende kjøpskandidater akkurat nå, men er long markedet gjennom en liten post i NHY (som selvfølgelig ikke fungerer)..

OPPDATERING 12.47: Auksjonen i Spania ble ille, og nå øker alt av risikopremier. Jeg klarer ikke å bli bearish til markedet enda, men et raskt fall 2-3% ned på indeksen pleier å hjelpe… ;)

OPPDATERING kl 13.24: Jeg kjøper litt PGS noen øre over 62 kr. Aksjen har outperformet markedet den siste uken, mye på grunn av en tradingcall fra Pareto (target 110 kr), men også fordi oljeprisen har vært sterk. I dag korrigerer den -5% og jeg prøver meg forsiktig…

468 ad