Pages Navigation Menu

EN BLOGG OM FINANS OG TRADING

Kl 09.54: Vi prøver igjen..

Kl 09.54: Vi prøver igjen..

Markedet åpnet ned, men har steget over plusstreken i et nytt forsøk på å skape momentum. På grunn av thanksgiving i USA, så er Wall Street stengt i morgen. Når markedet har vært surt i forkant av en kort uke med feriedag, så er det mange som sikkert ønsker å ta inn shorter etc. før de spiser kalkun og drikker øl som ikke smaker noenting..

Jeg tok frem SUBC i morgenrapporten, og utviklingen så langt har vært oppmuntrende. Jeg prøvde å få tak i aksjer på 101 kr, men endte opp med å betale 102 kr! Det spiller liten rolle siden aksjen er blant de sterkeste OBX’ene akkurat nå og har steget over 1% siden jeg gikk inn.

YARA var nede i 223 kr etter åpning, men hentet seg raskt opp til 230 kr, og således har den allerede steget +3.4% intradag. Holder man seg til aksjer med en sterk “story” i ryggen, og stor interesse blant bredden av investorene, så øker sjansene for å tjene på traden…

Fondsfinans tar frem PGS som tradingcase i dag, med target 100 kr. Hovedargumentet er økt aktivitet i gulf of mexico, der 9 nye lisenser nettopp er gitt ut og flere seismikkbåter på vei inn i området. Dette kan bli spennende. Aksjen er ned -15% på en uke…

OPPDATERING kl 14.22: Vi er nære en intervensjon fra ECB eller et fullstendig sammenbrudd av eurosamarbeidet. Nå begynner selv tysk gjeld å bli truet av høyere renter og Frankrike kan miste sin AAA rating om veldig kort tid.

OPPDATERING kl 16.54: I følge McClellan Oscillator så har markedet vært like oversolgt kun 2 ganger tidligere i år. Vi er på ekstreme nivåer..

468 ad