Pages Navigation Menu

EN BLOGG OM FINANS OG TRADING

Kl 09.07: Vi trenger et løft i markedet..

Kl 09.07: Vi trenger et løft i markedet..

..selv om det er lite trolig at det kommer! Jeg har sendt ut morgenrapporten for en halvtime siden, og de som ikke har fått den eller ønsker å stå på liste send meg en email på as@spekulanten.no

Jeg skrev blant annet at Yara er øverst på kjøpslisten min nå etter et kraftig fall i går og spekulasjoner rundt “billig” Ukrainsk UREA. Jeg kjøper inn en liten post på 235.5 kr, og står klar til å skalere inn mer på lavere nivåer..

OPPDATERING kl 11.14: Nå løftet MHG +6% til og det er en ypperlig anledning til å selge aksjene man kjøpte tidligere i uken. Nesten 10% avkastning for de skarpeste der ute!

OPPDATERING kl 13.07: Ref. min kommentar og link på morgenrapporten angående arbeidsledigheten  i USA, så er det flere som begynner å bli positive og forventingene til neste arbeidsrapport om 2 uker stiger…

Ønsker dere alle en god helg med dette lærerike intervjuet med hedgefondforvalter Kyle Bass! (Ikke la dere irritere av dumme spørsmål fra journalistfjåsa, svarene hans står for seg selv)

468 ad